14. heinäkuuta 2012

esittelyä

Kai sitä pitäis jonkinnäköstä esittelytekstiä väsätä. Itestäni sen kummemmin kertomatta, joskus voin sitten tehdä paremman esittelytekstin, jos blogi nyt pysyy pystyssä pidempään & kiinnostusta löytyy. Naisenalku täältä ruudun takaa kuitenkin löytyy, lukiossa pidemmän kaavan kautta, valokuvausta, hevosia&koiria sekä pianonsoittoa harrastava.

Valokuvausblogin idea on kytenyt jo jonkin aikaa mielessä ja nyt vihdoin päätin yllättää ja pistää sen pystyyn. Kamera on killunu kaulassa 2010 vuoden alkupuolelta, sillon runkona toimi ikivanha Canon EOS 300D, objektiiveina lähinnä kitti (18-55mm f/3.5-5.6 IS) & Canonin 55-200mm f/4.5-5.6 II USM. Ja pakko myöntää että on sitä onneks jonki verran kehitytty tosta ajasta. Sekä kuvaamisen että kuvankäsittelyn kannalta. Silloin muokkausohjelmana toimi joku Adobe Photoshop Elementsin versioista (kenties 5.0?).
Nykypäivänä kamerana toimii 40D ja uusia objektiiveja on tarttunut matkaan Sigman 18-200mm f3.5-6.3 DC OS, joka toimii lähinnä ns. turistiputkena sekä Canonin 50mm f/1.4 USM, joka useimmiten on kamerassa kiinni. Myös kameran jalustaa ja lisäsalamaa (Speedlite 420EX) löytyy. Kuvankäsittelyohjelmana toimii edelleen Photoshopin Elements versio, 9.0.

Kameran linssin edestä löytyy omaa koiraa, muiden koiraa, hevosia niin tapahtumissa kuin kotitalleillaankin, kukkia ynnä muuta rehua sekä luontoa, tulevaisuudessa toivottavasti myös ihmisiä ja monipuolisesti eri tapahtumia. 

Kaiken kaikkiaan otan vastaan mielelläni kommenttia, niin risuja kuin ruusujakin. Kritiikit uskaltaa sanoa ääneen, en ole huippukuvaaja ja otan mielelläni neuvoja vastaan. Pitämällä itseään täydellisenä ja ottamalla vain kehuja vastaan ei voi valokuvaajana kehittyä. Vain muutama sanakin voi olla hyvä kommentti, romaania ei tarvitse kirjoitella! Jo pelkkä hieno/huono/tylsä/kiinnostava kliksuttelu on hyvää palautetta.
Kiitän jo etukäteen jokaista katsojaa ja erityisesti kommentoijia! :)

6 kommenttia:

 1. LAITA ISOKS KUVAT! NIIN HIENOJA !

  VastaaPoista
 2. Nämä sun kuvat on aivan upeita :O

  paljonko tuo photoshop ohjelma maksaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voiii kiitos :3
   öööö eeenpä muista, mut elementsit on kai jotai about 100€, luulen... :)

   Poista
 3. Kivoja kuvia blogissasi, liityin lukijaksi. Oma blogini löytyy osoitteesta:

  http://jokainentavallaan.blogspot.fi/

  VastaaPoista