19. lokakuuta 2012

syksyhauva!
Rauniokoira!

Oonpas mä ottanu paljon pystykuvia...hämmentävää. Nää on tosiaan samalla kertaa otettu nää kuvat, kun edellisenkin postauksen kuvat. Laitoin nää erikseen ettei tullu niin paljon kuvia kerralla ja muutenkin kun ovat aiheeltaan erilaiset niin parempi näin.
Ite oon ihan rakastunu tohon ekaan kuvaan, niin ihanan syksyiset värit (mikä syksysyksysyksy-hehkutus jokasessa postauksessa? :D) ja koiraki jaksaa edustaa! Kauniimpi bokeh olis voinu olla, mutta menee noinkin. Millonkohan mä saan aikaseks ne liikekuvat, josta puhuin jo aikoja sitten, nää on jo miljoonannet posetuskuvat tosta koirasta. Pitäis muutenkin saada monipuolistettua tätä kuvailua, vielä kun on valosaa ku tulee kotii iltapäivällä. Ehdotuksia?

9 kommenttia:

 1. Ei pliisös tuo paimen on upea ♥.♥

  VastaaPoista
 2. Ehdotuksia pyysit kuvailuun:
  Tässäpä haaste! Opeta tälle kauniille paimenelle muutama poseeraus temppu (esim. "kurre") ja koetappa sitte saada hyviä kuvia :D

  ihania kuvia oot kyllä ottanu. Ja kaunis koira <3

  -Tiina
  http://axuheppu.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vois kyllä tota harkita, suur kiitos kehuista ja vinkistä! :3

   Poista
 3. Hei! Lisäsin sinut tuoreen blogini listalle, jossa luetteloin seuraamiani blogeja. Ajattelin vain ilmoittaa sinullekkin :)

  - LM

  http://thoughtsofmermaid.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Tykkään Rauniokoirasta. (Tosin se eläin näyttää tyhmältä, kun roikottaa jälleen kerran sitä kieltään...) Mutta ootko miettiny, miltä tuo kuva näyttäis ilman Kettua? Vähän ehkä rajausta enemmän vasemmalle ja ylös, niin että tyhjää on inan enemmän yläkulmassa. Siinä olis semmonen kaunis ruma kuva.

  VastaaPoista