9. marraskuuta 2012

spiderman

Tää on jotenki niin syksynen, vaiks onki otettu marraskuussa... Tykkään silti värisävyistä tosi paljon ja rajaus on ihan perus

            Tästä tykkään ite tosi paljon. Toki se on vähän sekava, mut             Täs on auttamattoman ahdas rajaus, tiedän. Muutenki   
            tykkään värimaailmast ja tunnelmast. Kasvin "toistuminen"            vähän tukossa, mut jotenki toi on musta niin kaunis
            taustalla on jotenkin kiva yksityiskohta.                                            että pääty tänne blogiinkin.


Tän väreistä tykkään! Sinistä ja muuten vähän punertavaa. Toi puupölkky sais olla vähän paremmin taustalla, mut kuitenki huomio kiinnittyy ihan hyvin tohon lyhtyyn.

Yks lemppareista tältä kuvausreissulta ! Tunnelma on vaan jotain...muutenkin tuolla suolla on niin nättiä tollasella säällä. Vähän avarampi rajaus vois olla, mutta näinkin menee.

Ja toinen lemppari! Tää on jotenkin niin hassu, bokeh yhdistettynä naavaan, sävyt ei oo parhaat mahdolliset mut jotenkin niin iloinen kuva.

Aika peruskuva, mut tykkään värimaailmasta (vähän raikkaampikin vois olla?). Tausta on must tosi kiva tässä.

Tykkään tämänkin väreistä, vaikka tarkennus huiniikint aas ihan missä sattuu. Rajauskin vois olla erilainen.


Ärsyttää puunrungon puhkipalaminen, mutta tykkään kuvan tunnelmasta muuten, joten täällä se on. Ei kaikessa voi voittaa !

Tässä tykkään keltasen ja vihreen yhdistelmästä, hauskasti oli alemmat lehdet keltasia ja ylemmät vihreitä. Tausta on kivan rauhallinen, muttei tylsä, jokin täs kyl häiritsee, mutten osaa sanoo mikä.

Peruskuva, mut teknisesti ihan onnistunu. Värimaailma on harmooninen, tarkennus kohdillaan, samoin sommittelu. Plus noi pallot oli söpöjä siel puskassa :')

Taas vaihteeks tällänen postaus, missä ite kommentoin noit kuvia vähän. Mitäs tykkäätte näistä tälläsistä postauksista?
Nää kuvat on tosiaan eilisen kuvia, pääsin aikasin jo koulusta ja aurinko paisto ni mikäs sen parempaa kun napata koira ja kamera messiin ja painella ulos. Kysesesltä reissulta tulee koirakuviakin kunhan saan ne käsiteltyä ;)
Mukana oli taas toi lainaobjektiivi ja ranne tekee kuolemaa, samoin reidet ku tuli vähän kyykisteltyä ja käveltyä eilen pari tuntia! :D

Kommentteja kehiin ! :)

12 kommenttia:

 1. Jätti plussa todella hyvistä kuvista! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jättikiitos piristävästä kommentista! :)

   Poista
 2. IUpeita kuvia!
  Kiva et vähän itekki kommentoit noita kuvia, että mitä mieltä ite oot.. :)

  VastaaPoista
 3. Hienoja kuvia!
  Oma lemppari on tuo viides eli suokuva =)

  - Riina
  http://kevaanpolku.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Ihastuin tuohon kolmanteen kuvaan! :33

  VastaaPoista
 5. Viides ja yhdeksäs kuva, Aura <3

  VastaaPoista