10. maaliskuuta 2013

punainen on taivas, punaiset on silmänsä sen


Tämmösiä aika rankasti käsiteltyjä kuvia tältä päivältä. Ja punasta.
Tykkään ite kahdesta ekasta ihan hirmuisesti, kaks viimosta on enempi tollasta perusmatskua - kunhan harjottelin tarkentamaan tolla isolla pötkylällä. Vähän eri laittaa rungon jatkoks 100-400mm ku toi tuttu ja turvallinen 50mm. Mut tykkään tosta lasista tosi paljon, piirtää nätisti ja antaa aika paljon anteeks vaikkei käsi ihan vakaa oliskaan. Toisaalta näissä kuvissa se ei oikein näy, joutus laittaa ISO-arvon vähän suureks ja kohinanahan se heti näkyy.
No mutta, sellasta. Ja mahdollisesti tosta tulppaani-kuvasta tulossa uutta ulkoasu, jos joku päivä ehdin väsätä!

ps. edelleen samat asiat:
Saa tykätä - pitää kysyä - kommentoi !
Vaikka sitä omaa lempparia, kritiikkiä, kehuja, risuja, toiveita, mitä vaan! :) Kysymyksiä alkaa jo olla kivasti, mutta lisää vielä kaipaisin, ei huvita mitään muutaman kysymyksen kysymyspostausta tehdä.

Lisäksi muistuttaisin, että arvontaa on tosiaan tulossa heti kun 100 lukijaa tulee täyteen, nyt varsinkin kun olen palkinnonkin keksinyt !

5 kommenttia:

 1. Tuo tulppaani kuva on kyllä todella kiva!

  VastaaPoista
 2. Tulppaanikuvasta tykätään täälläkin. (:
  -Nea

  VastaaPoista
 3. Lähdeppä liikkeelle kirpeänä pakkasaamuna auringonnousun aikaan(silloin kun on kirkas, pilvetön taivas). Silloin saattaisi saada mielestäni aika mukavia kuvia kunhan vain maaston valitsee hyvin. Mutta jaksatko herätä ajoissa? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäis varmaan jaksaa herätä joku aamu kyllä, kiitos ideasta! Tulihan sitä kesälläkin herättyä pari kertaa siinä ennen viittä :D

   Poista