17. maaliskuuta 2013

Vastauksia!

Tällee kipeenä on hyvä vastailla näihin kysymyspostauksen kysymyksiin (joita btw toivoin enemmän!). Rattosasti meni kuitenkin aika näihin vastatessa ja sain hyvän syyn tonkia vanhoja kuvia ja tunkea niitä tänne. Ja tähän liittyen tein kyselyn tohon sivupalkkiin, ootteko halukkaita näkemään lisääkin näitä vanhempia kuvia?
ps. kuolkaa hauvojen pentukuviin, tui :'3

Vastaukset:

Kauanko oot seurustellu?
Pelottavaa, et joku kysyy tällasta :D Nojoo, reilu 10kk.

Haluaisitko olla ammatiltasi joku valokuvaukseen littyvä tyyppi?
En ammatiltani varmaankaan, enemmän tää on mulle harrastus tai voisin tehdä tätä ns. kakkostyönä. Mitkään rippikuvat ei mua kiehdo, mutta esimerkiksi lehtikuvaajan ammatti vois olla kivempi.

Koska Kettu tuli teille?
Oiskohan lokakuussa 2010?

Minkä ikäinen Kettu on?
2v 8kk

Harrastatko Ketun kanssa mitään tai tahtoisitko harrastaa jotakin?
Eipä harrasteta, enkä välttämättä haluaiskaan (...eikä ton kanssa voiskaan).

Omistatko muita lemmikkejä ja jos et niin tahtoisitko tulevaisuudessa omistaa ja mitä ne olisivat?
Eipä ole muita lemmikkejä kun toi yks. Tulevaisuudessa tulee aina olemaan rakki jos toinenkin. Kaikkia muita tulevia ja meneviä haaveita on ollut, mutta niiden toteutumisesta en sano mitään.

Kuinka kauan oot "harrastanut" valokuvausta?
Pokkarilla oon kuvannu joskus vuonna yks ja kaks, ekan järkkärin sain 2010 alkuvuodesta kai (se tosin tais olla just tätä "harrastamista", nm. kattokaa tosta alempaa kui taitava olin sillon...). Oikeesti valokuvausta oon yrittäny harrastaa ehkä vuoden-puoltoista.Jos sä olisit kasvi niin mikä kasvi sä olisit?
Nokkonen :3 Aina siel mis ei pitäis, pisteliäs kaveri.

Jos sä olisit elektroniikkaväline niin mikä niistä sä olisit?
Radio! Joskus vois olla hiljaaki.

Jos sä olisit fontti niin mikä fontti sä olisit (verdana, times new roman etc.)?
Mirkwood Chronicle

Onko sulla ollut muita lemmikkejä?
Saksanpaimenkoirauros, maatiaiskisu & sekarotunen (saku-toope-rotikka-mix) :)
Paljon olet käyttänyt rahaa valokuvausharrastukseen?
Ää, tää on paha. Tuhannen euron "paremmalle" puolelle menee kuitenkin, aika paljon oon säästäny sillä että suurin osa kamoista on ostettu käytettynä.

Mitkä on Ketun plussat ja miinukset luonteessa?

Oikeestaan kaikki mitä nyt mainitsen on sekä plussaa, että miinusta. Ensinnäki tykkään ton rämpäisyydestä ja ylivilkkkaudesta - tiettyyn pisteeseen, aina sitä ei jaksa. Sosiaalisuus on kivaa - toisaalta ei tarttis aina haluta kaikkien vieraiden luo niin hirveesti? Tykkään ku se on tollanen vajakki, vaiks olis kyl kiva jos se joskus tajuiski jotain. Kovapäisyys, haluun koiran jolla on omaa tahtoa eikä se kulje perässä silmiin tuijottaen ja odottaen seuraavaa käskyä, mut vois se tietyis tilantees joskus kuunnellaki mitä sanon!
Tätä listaa vois jatkaa ikuisuuksiin, mut tiivistettynä: Tykkään tosta just noin kusipäisenä ku se on!

Miten päädyit saksanpaimenkoiraan / juuri Kettuun?
Tavallaan vahingossa, ei oltu suunniteltu koiran ottamista, mutta tää rakki kolahti! Saksanpaimenkoira, koska lyhyesti sanottuna "kaikki rodut kyllä kelpaa kunhan se on saksanpaimenkoira". No ei, siinä vaan on lähes kaikki ominaisuudet mistä tykkään ja ulkonäkökin useimmiten miellyttää. :)

Mistä vuodenajasta pidät eniten, miksi?
Syksy ♥ Erityisesti se alkusyksy, kun on kuivaa, kauniin väristä ja viileää. Hyvänä kakkosena tulee talvi, siinä helmikuun paikkeilla kun on kirpsakasti pakkasta ja jo valosampaa!


Millä ohjelmalla/ohjelmilla käsittelet kuvasi?
Adobe Photoshop Elements 9.0 tällä hetkellä, mahdollisesti siirtyminen CS5 ^^

Kauanko olet harrastanut valokuvausta?
Tähän jo vastasinkin tuolla, mutta 1-1½ vuotta.

Mitä objektiiveja tahtoisit omistaa?

Aaa, mä niin toivoin tätä kysymystä !
Canonin 70-200mm f/2.8L, Canonin 60mm f/2.8 macro ja Canonin 24-70mm f/2.8L. Näillä pärjäis jo hienosti :3 Lottovoittoa odotellessa!

Lempivärisi?
Pienenä tähän osas vastata ihan tosta vaan, mutta emmä enää osaa. Minkä suhteen? Hiuksissa, vaatteissa, sisustuksessa, missä? En mä tiedä, tykkään niin paljon eri väreistä eri asioissa.

Oletko enemmän aamu- vai iltaihminen?
Ehdottomasti iltaihminen! Oon iltaisin paljon aktiivisempi, pirteempi ja ilta on muutenkin kauniimpi. Ainoastaan auringon nousun tunnelma voittaa auringon laskun tunnelman, vaikkei se ehkä kuvissa näykään. Tosin aamuihminen oon sillon, jos saan nukkua pitkään 8)
Mitä suunnitelmia sinulla on vuodelle 2013?

Koska valokuvausblogi niin pakko kai sanoa, että kehittyä kuvaajana! Sen lisäksi panostaa kouluun ja muuhun elämään, kehitellä tulevaisuudensuunnitelmia. Olla vielä rasittavampi ku vuonna 2012 8)

Miten alunperin kiinnostuit valokuvauksesta?
Olin tykänny valokuvauksesta jo ihan pienenä, aina kameran takana, kameran eteen mua ei saanu millään. Kiinnostus valokuvauksesta tais alkaa sillon ku ensimmäinen järkkäri osu käteen ja vielä enemmän kun aloin kiinnostua kuvankäsittelystä. Välillä toki mullakin oli niitä kausia kun räpsin vaan kuvia tuon taivaallista välittämättä tuloksesta, mutta aina välillä jaksoi lukea ja kokeilla ja sitä kautta oppia uutta!

2 kommenttia:

  1. Saako näitä kysymyksiä vielä laittaa??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saa toki, kyllä mä vastaan muutenkin kysymyksiin vaikka varsinainen vastauspostaus nyt jo menikin :)

      Poista