6. huhtikuuta 2013

koiraa yli oman tarpeen


 Hups, ai mitenniin liikaa samankaltaisia kuvia. :d Mutku kerranki sain tosta kivoja kuvia ja tykkään oikeestaan noista kaikista. Metässä näyttää jo ihan kesältä, varjot ja valot oli kivoja. Tai olis ollu jos koiran olis saanu aina aseteltuu kivasti. No mut sinne päin. Olis niihi ehkä voinu hakee eri sävyjäki käsittelyllä, mut olkoot. Mä tykkään ja kerranki onnistuin.
Lisäks oon huippuylpee, tallensin muutakin ku ton sen perusilmeen. Vika kuva on oikee ylpeyden aihe. Juksutin sitä tosin vähän mut ainaki se tekee jotai muuta ku tuijottaa tyhjäkatseisena eteenpäin.
On kyl lievästi haastava kuvausympäristö tuol täl hetkel. Varsinki yhdistelmä tota valkosta lunta ja kirkasta aurinkoa. Taattu lumen puhkipalaminen ja kohde on ku yks musta möntti. En kadehdi tummien koirien omistajia! Toi nyt sentään vielä erottuu lumihangesta mut.. Tosin nythän löytää jo noita lumettomia kuvauspaikkoja :3

ps. enää 21 lukijaa tarvitaa ni on arvonnan aika ::3 + oon tässä kehitelly jo noita erikoispostauksia pikkuhiljaa!

Lisäks tähän alle vielä...ettei postauksessa vaan oo liian vähän kuvia...pari hepsukuvaa toissapäivältä, ku olin kuvaamassa N ratsastusta!
2 kommenttia:

  1. Hevoskuvat on kyllä aina mukavia. Pidän tuosta viimeisestä eniten, se on kiva.

    VastaaPoista