14. huhtikuuta 2013

oksia ja erikoispostausta tulossa !Hoho, kävinpä "keväisessä" metässä kuvaamassa vähän risuja? Treenailin taas vähän manuaalitarkennuksella kuvaamista.
Kuulostaa pahalta, mut musta niist tuli ihan kivsuja, vähä olin rajausten kanssa hukassa mutta menkööt. Ei oo nii nuukaa, värit on tosi monissa kivat. :3

Asiaan. Osalle on varmaan tuttu sellanen postaus, missä esitellään muiden blogeja? Ajattelin nyt tehdä sellasen, ainoot ehdot on, että blogissa on enemmän kun kolme postausta ja kirjoittaja on blogini rekisteröity lukija. Esittelen seuraavassa?/jossain tulevista postauksista kolmesta kymmeneen blogia (esittely = pieni kuvaus blogistasi, mielipiteeni/pieni arvostelu ja ehkä jotain muuta pientä?). Blogin ei tarvitse olla valokuvausblogi, mikä tahansa blogi voi päästä esittelyyn, kunhan se kolahtaa!

Linkitäpä siis blogisi alle, mainitse millä nimellä luet blogia ja lisäksi sanot jotain rakentavaa blogista/tämän tai jonkun muun postauksen kuvista/ulkoasusta/mistä vaan!

30 kommenttia:

 1. http://ttahiti.blogspot.fi ja Ada-nimellä luen. Toivoisin juttua Ketusta, äänestinkin sitä koskevia aiheita. Sakemanni on mun pitkäaikainen haaverotu, joten sakemanniblogit kiinnostaa, vaikka tämä onkin lähinnä valokuvausblogi. Ulkoasu on kiva, ei liian räikeä tai silmään pistävä millään lailla.

  VastaaPoista
 2. http://pienipiski.blogspot.fi ja eksynyt nimellä luetaan! Viimeinen kuva on tarkennukseltaan ja rajaukseltaan kaikista kivoin, mutta kolmanneksi viimessä on kaikista kivoimmat värit. Lisää tän värisiä kuvia aura:3

  VastaaPoista
 3. http://kluppajengi.blogspot.fi/ ja luen nimellä: siiri (:
  Tykkään kauheasti kuvistasi! Ne on hyvälaatuisia, ihanan värisiä ja hyviä rajaukseltaan! Ulkoasu on todella mukava eikä häiritse, kun selaa alaspäin.

  VastaaPoista
 4. http://flamenmaailma.blogspot.com ja luen nimellä Siina K
  Blogissasi pidän kuvista kaikista eniten, koska ne on tosi hyviä. Tekstitkin on kivoja, eikä ole liian tylsiä :)

  VastaaPoista
 5. http://laurahenrietta.blogspot.fi/ ja Laura Korkeila nimellä luen sun blogia.
  Sun blogissa on tosi paljon hienoja kuvia! Ulkoasu on hyvä. En tiiä mikä syy on, mutta tää on tosi koukuttava blogi! Aina ootan innolla sulta uutta postausta. :)

  VastaaPoista
 6. http://onnislife.blogspot.fi/

  Luen blogiasi nimellä Tessa.

  Blogisi on tosi mukavaa luettavaa. Pidän erityisesti ottamistasi kuvista, bannerista ja kirjoitustyylistä. Blogin taustaväristä en niinkään välitä, mutta se ei ole ongelma siihen, ettenkö voisi blogiasi lukea! Jatka vaan samaan malliin!

  VastaaPoista
 7. Acting Top Dog on blogini koirastani :)

  Luen blogiasi nimelläni (Karoliina). Blogissasi on hyvää tietenkin Kettu ja sitten nämä ihanat ja hienot kuvat :) Pitäisi itsekin lähteä kuvailemaan risuja tai muuta hienoa :D

  VastaaPoista
 8. jensquuu.blogspot.fi
  13v tyttö kertoo elämästään kuvien kera:)

  Luen blogiasi nimellä jjenna, blogista sen verran että rakastan valoisia kuviasi!:>

  VastaaPoista
 9. http://valokuvataide.blogspot.fi/
  Blogi sisältää piirroksiani, sekä kaikki tuotokset kamerasta :)

  Luen blogia nimellä Jenny ja tässä palautetta; Rakastan sun ulkoasua ja värisilmää, kaikki tuntuu aina olevan kohdillaan. Postaukset monipuolisia ja kuvarikkaita, olen oppinut paljon ja saanut uusia ideoita. Blogistasi inspiroiduin iskemään omatkin kuvani blogiin! :D

  VastaaPoista
 10. http://pupujenkauhu.blogspot.com
  Suomenajokoira Virkun ja talvikko Mutkun enemmän tai vähemmän monipuolista elämää.

  Luen nimellä Mima.
  Sulla on yleensä aivan sairaan upeita kuvia, mutta voisit hakea vähän monipuolisuutta etenkin Ketun kuviin. Tiiän miten hankalaa koiran kuviin on hakea monipuolisuutta, mutta ainahan sitä voi yrittää. Tähänastiset luontokuvatkin ovat olleet aivan ihania, mutta juuri tämän postauksen kuvat eivät iskeneet. Nämä ovat vähän semmoista 'katos oksa! Otampas kuvan' -sarjaa, mitä sun kuvissa harvemmin näkee. Kuten ite sanoitkin, näiden rajaukset on vähän hukassa...

  VastaaPoista
 11. http://jessenelama.blogspot.fi/ luen blogiasi nimellä Pauge

  Sun kuvas blogissa on tosi hienoja ja laadukkaita, eikä mitään pikseli mössöö.

  VastaaPoista
 12. Luen nimellä Jaana. Blogisi koukutti heti aivan mahtavilla kuvillaan ja ylisöpöllä sakemannilla(minunkin kaukainen rotuhaave). Muuta moitittavaa ei ole, kuin se että ulkoasu ei ole kovin edukseen. Sekä tausta että banneri ovat aika raskaita ja ulkoasusta tekisi mielekkäämmän jos esimerkiksi tausta olisi paljon vaaleampi tmv. :)

  http://jaanajuulian.blogspot.fi/
  Omaa elämäänsä sekä kuvin, että tekstein esittelee pala palalta seitsemäntoistavuotiaaksi kääntyvä opiskeleva naisenalku. Blogissa pääkategorioina on valokuvaus, hevoset ja yleinen jauhaminen omasta elämästä.

  VastaaPoista
 13. http://pallokorvat.blogspot.fi/ luen nimellä Moona. Olen seuraillut jo jonkin aikaa blogiasi. Pidän kuvistasi ja harrastan itsekkin valokuvaamista. Jäänyt kylläkin nyt vähemmälle, mutta aina yritän pitää kameraa mukana :) Blogiin laittelen kuvia ja kertoilen omien hevosten hommista omalla tallilla ja vähän jostain muustakin..
  Apua jotain rakentavaa pitäis sanoa! Tämä ulkoasu on kiva, mutta ehkä jotain keväisempää väriä? Keltaista/Vihreää/Oranssia, jotain pirteää olisi kiva nähdä. Banneri on kiva :) jännä, mutta ehkä sekin voisi olla keväisempi? Jotenkin syksyinen fiilis tulee tästä ulkoasusta.

  VastaaPoista
 14. www.rontonelamaa.blogspot.fi

  luen nimellä miia. Sulla on ihanan veikee ja erilainen ulkoasu, etenkin banneri on kiva, ja tykkään kuvistas ! :)

  VastaaPoista
 15. lauralaura nimellä luen tätä! :D

  nyt oon kyl kirjautunu eri tunnuksel sisää mutta kuitenki.
  http://viimesii.blogspot.fi/

  Mä tykkään sun blogista koska niiin paljon hienoja kuvia ja näkee että niihi on oikeesti panostettu eikä vaa satunnaisia räpsyjä. Sitte sun kirjottama teksti on helppo lukee ja aina jaksaa lukee loppuu asti! :) tykkään! ulkoasukii o just hyvä!

  VastaaPoista
 16. Nimellä Krista luen!

  http://ekisstoledo.blogspot.fi/ Toi on siis mun blogi!

  Tykkään kovasti sun blogisi nimestä se on jotenkin hauska. Kuvat on kivoja ja huomaa, että niihin on panostettu. Teksti on todella sujuvaa ja sitä on mukava lukeaa eikä tee mieli skippailla kohtia vaan lukea koko teksti. Ulkoasu on kiva, mutta mun makuun jotenkin syksyinen ja tykkäisin enemmän jostain keväisemmästä. Muuten on kiva ulkoasu ja tyyli tässä on kiva ja selkeä. Ulkoasu on myös rauhallinen ja banneri on jotenkin kiinnostava, mutta ei vie kuitenkaan liikaa väriä. Ja plussaa siitä ettei ole mitään räikeitä värejä.

  VastaaPoista
 17. Nimellä Heidi luen tätä.

  http://valojenjavarjojentarinoita.blogspot.fi/

  Tykkään seurata yleisesti ottaen eritasoisia valokuvausblogeja, joissa on myös sujuvia tekstejä mukana. Bannerisi on myös oikein kiva ja sopii ulkoasuun hyvin.

  VastaaPoista
 18. http://hevospaivakirjani.blogspot.fi/

  Luen blogia nimellä Petra.

  Blogi on muuten tosi kiva, mutta ulkoasu ei oikee toimi...Enkä tälleen keveemmällä voisi olla kirkkaami :)

  VastaaPoista
 19. http://www.2hardfor1.blogspot.fi

  Luen nimellä Ji-Hyeon Bae :)

  Pakko kyl sanoo et tykkään sun blogista^^ Nää sun kuvat on hienoja!

  VastaaPoista
 20. http://heppaunelmia.blogspot.fi/

  Luen nimellä Sofia.

  Sulla on hienoja kuvia ja kivan simppeli ulkoasu.

  VastaaPoista
 21. Tykkään ulkoasusta ja kuvat on kivoja ja niitähän löytyy tietenkin aina:)

  www.lifeedreamm.blogspot.com

  -Eve (liityn huomenna lukijaksi, kun menen koneelle)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. noniin, nyt oon koneella ja liityin lukijaks tällä käyttäjällä:)

   Poista
 22. http://hulluponitytto.blogspot.fi

  Luen Jenni Peltola nimellä, ja blogisi on tosi kivan oloinen näin kun muutaman postauksen olen kerennyt lukea :)

  VastaaPoista
 23. http://henna-moi.blogspot.fi/

  Luen nimellä Hennaa. Kuvat ovat ihania ja ulkoasu ei häiritse, mietin ainoastaan miksi taustan oikea puoli on hieman eri värinen kuin vasen :D En keksi mitään moitittavaa ! :o

  VastaaPoista
 24. Vielä jos voi osallistua tähän niin mää luen tätä nimimerkillä Peikko.

  Pidän kuvista ja siitä että jaksat melkein aina muokata ne nätiksi ja sopiviksi. Postauksesi ovat mielenkiintoisia ja sen vuoksi jopa avaan ne tuolta Bloggerin uusista blogimerkintä ilmotuksista! :D Mutta kaipaisin tähän blogiin ns. luovempaa banneria, sillä vaikka nykyinen on hieno, niin se tuntuu sille että ihan kuka vaan olis voinut ottaa jonkun linnun kuvan netistä ja laittaa siihen bloginsa nimen. Itse pitäisin siitä jos vaikka Ketun kuva olisi bannerina? Myös hieman enemmän tekstiä olisi mukava mut siis, Keep it going!

  Oma blogini löytyy osoitteesta http://frettipeikko.blogspot.fi

  VastaaPoista
 25. Eikäää, oon kokonaan unohtanut, kun tän postauksen luin puhelimella... jos vielä kerkeää niin tässä siis.

  -Luen nimimerkillä: jjuuulia
  -oma blogi: maalaislappalaisenelamaa.blogspot.fi
  -kiva blogi! Kuvat on tosi hienoja! Osaat kuvata ja muokata suoper hyvin :)

  VastaaPoista
 26. http://fasciner.blogspot.fi/
  Luen sun blogia nimellä Linda. Tykkään tosi paljon sun blogista, sulla on aivan älyttömän upeita kuvia!! Tuun aina kateelliseks kun kattelen sun kuvia, nyyh miksen ite osaa kuvata yhtä hyvin... Ulkoasukin on oikeen kiva :)

  VastaaPoista
 27. http://prinsessapollet.blogspot.fi/

  Luen nimellä Hanna Vee
  Ulkoasu on melko yksikertainen, mutta sopii ihan hyvin. Kuvat ovat upeita, kiva katsella ja lukea tekstiä.

  VastaaPoista
 28. http://juu-are-mine.blogspot.fi/

  Luen anonyyminä.
  Sulla on tosi hyviä kuvia. Blogin ulkoasu on siisti ja yksinkertainen. Tekstit kivoja! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oot myöhässä, sori :(
   etkä tosin noudattanu ohjeitakaan

   Poista