21. huhtikuuta 2013

Stockholm 2013
Jalat, niska ja selkä kiittää ja kuittaa yli 7h kävelystä Tukholmassa, kulttuuristeilyksikin kutsutaan. Perjantai-lauantai yöllä laivalla Tukholmaan, päivä siellä ja la-su yöllä kotiin. Melkonen reissu, mut tykkäsin Tukholmasta. Ja siellä oli jo kevät. :)
Kuvat on lähinnä vauhdista räpsittyjä, ei nyt mitenkään erityisesti kuvausreissu ollut, mut kuha kanniskelin kameraa niskan ja selän "iloksi" mukana. Muutama sata kuvaa sieltä tarttu mukaan, kaunis kaupunki.

Mukana oli tosiaan vaan toi Sigman 18-200mm suttuputki, jonka kuvanlaatu ja valovoima ja suriseva tarkennus kyllä kauhistutti. Nää kuvat onki lähinnä otettu tyylillä mahd. suuri aukko ja valotellaan siitä sitte. Rajaukset on mitä on, vähän haastavaa tollanen ku ihmistä on joka puolella ja paikat on suht ahtaita, mut mikäs tässä, muistoja noi pääasiassa on, päätin vaan jakaa muittenki kanssa.

Muistakaahan edellisen postauksen Blogisi esille blogiini -haku, vasta 20 blogia on linkitetty, joten koittakaas muutkin linkitellä, hyvät mahdollisuudet vielä saada helppoa mainosta ja kommenttia omasta blogista!

ps. Tervetuloa uusimmille lukijoille, enää muutama lukija ja päästään pitämään arvontaa! :)

;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti