3. toukokuuta 2013

Blogit esittelyssä !

Yhteensä siis mukaan pyrki 27 blogia. Toisaalta ihan jees, toisaalta mikä muita lukijoita vaivaa, ettekö te haluu ilmasta mainosta? :o Vaikka eihän se multa ole pois!
Iso kiitokseni kuitenkin kaikille bloginsa linkittäneille ja toivottavasti löydätte näistä blogeista itsekin jotain mielenkiintoista! Klikkailkaahan siis kuvia niin pääsette vierailemaan blogeihin.

Blogien kirjo oli melkoinen, valokuvausblogia, heppablogia, koirablogia, lifestyleblogia... Seuraavassa listattuna omat suosikit, perustelut ja kenties jotain muutakin sanottavaa/parannettavaa jos mieleen on juolahtanut.
Huomauttaakseni, blogit eivät ole paremmuusjärjestyksessä.Miten hurmaava persoona kerrassaan, katoin ekana instagram-valitusvideon ja nauroin ääneen. Oot niin persoonallinen, pirtee ja koukuttava. Yleensä lifestyleblogit ei oo mun makuun, mutta tää kolahti. Postaukset on monipuolisia, kuvia on ja ne on tarpeeks hyvälaatusia, videot ei yleensä natsaa mut nää on ihania! Teksti vois olla oikee oppisempaa ja selkeempää, mut menee noinkin. Ulkoasuun ja nimeen vois ehkä panostaa lisääkin. Mutta tää blogi vie ehdottomasti sisällöllään!


 

Itsekin valokuvausta harrastavana en voi olla valitsematta tätä blogia. Pakko myöntää että olen käynyt epäsäännöllisesti vilkuilemassa kyseisen blogin kuvia enkä voi kuin ihastella. Kun joskus itsekin oppisi kuvaamaan ihmisiä. Ja käsittelemään noin. Toisaalta tykkään paljon myös blogista löytyvistä luonnollisista kuvista. Ja ulkoasu, rakkautta ensisilmäyksellä! plus bloggaajan poni, tui :3Tää oli musta jotenki tosi symppis blogi, kirjottaja on jotenki niin iloisen pirteä, postailee monipuolisesti eri asioista. Kaikki tärkeä löytyy, valokuvaus, hepat ja koirat. Kuvia on paljon ja ne on hyvälaatusia. Vois tosin panostaa enemmän kuvien monipuolisuuteen ja käsitellä niitä enemmän. Ulkoasu on mieleenpainuva ja teksti luettavaa, videoitakin piristämässä. Kaikin puolin toimiva blogi, ei täydellinen, mutta ehdottomasti kehityskelpoinen ja odottelen innolla mitä tästä blogista kehittyy.Halusin valita Jennyn blogin jo sen takia, että olen seurannut kyseistä blogia sen alkutaipaleilta asti ja muutenkin seurannut kyseisen henkilön kehitystä valokuvauksen saralla. Lisäksi itseäni toki kiinnostaa piirtäminenkin, nykyään tosin vähäisempi harrastus. Tykkään paljon ulkoasun ideasta, mutta toteutukseen vois vielä panostaa. Blogissa ehdottomasti parasta on kuitenkin kuvat, monipuolisia ja värikkäitä, raikkaita kuvia jotka jaksaa aina selata läpi! Ehdottomasti vierailemisen arvoinen :3Vähän erilaisempi blogi kuin edelliset. Heppablogi, jolla valloittavat päätähdet. Tässä blogissa ihastuin ehdottomasti mukaansa tempaaviin teksteihin ja rempseään asenteeseen. Ulkoasu on aika pelkistetty eikä ylimääräistä löydy joten huomio kiinnittyy väkisinkin postauksiin, vaikka eihän niissä mitään vikaa ole. Menevää ja monipuolista tekstiä höystettynä kuvilla. Ei liikaa kuvia, vaan juurikin arkielämästä kertovia otoksia. Suosittelen lämpimästi heppaihmisille!Kivat videot, monipuoliset postaukset, laadukkaat kuvat ja hyvää tekstiä. Selkeä ulkoasu ja sopiva postaustahti. Mitä muuta hyvä koirablogi tarvitseekaan? Tästä blogista mulla ei ole oikeastaan mitään valitettavaa, ei se täydellinen ole ja kaikessa voi vähän parantaa, mutta kaikinpuolin hyvä blogi. Tykkään ehdottomasti lukea postauksia ja katsella kuvat läpi, hyvän näköinen koirakko!Viimeisenä, muttei suinkaan vähäisempänä, mun oli pakko valita Bella. Blogissa ja koirassa on jotain niin suloista, just noin vaaleanpunaista kun ulkoasukin on. Tekstiä on paljon, mutta se ei haittaa koska sen lukee kyllä hetkessä, selkeää ja hyvin kirjoitettua. Kuvat on hyvälaatuisia ja suht monipuolisia. Postauksia toivoisin useemminkin ilmestyvän. Ehdottomasti niin suloinen ja ehdottomasti edes vierailtavan arvoinen blogi vaikkei koiraihmisiä olisikaan.

2 kommenttia:

 1. Jeee!! Kiitos!! :D pelastit mun päivän!
  Pitää yrittää panostaa siis enemmän tekstiin, must tuntuu vaan nii hankalalta kirjottaa muulla ku puhe kielellä ku must se kuulostaa nii tönkölle sit, mut JEEEE!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hihi :3 mut hei kyl puhekielikin toimii, ei ihan puhtaasti mut yhdistettynä kirjakielee :)

   Poista