8. toukokuuta 2013

elämä on kuin banaani, johon apinat eivät ylety.


Oikee ylpeydenaihe tämä!
Harvemmin on puolivahingossa osunu näin kivaa ruutua, varsinkaan kun kuvailin objektiivilla ekaa kertaa. Mut tää iskee muhun ja kovaa, värit on nam ja tykkään valon ja varjon yhdistelmästä, mitäs mieltä te ootte?


Vihdoin ja viimein hei nää macrokuvat! Yllättävän kivan näkösiä räpsyjä ottaen huomioon että totuttelua toi vasta oli. Mut pakko kyllä edelleen hehkuttaa sitä miten kaunista jälkeä toi macrotin tekee, piirtää tosi kauniisti! Ja värit on kohdillaan, noi on tosi vähän käsiteltyjä kuvia. Ainut haaste on saada tarkennus osumaan kohdilleen, eipä tuo täydellinen kaikissa ole mutta menkööt. Varsinki ekassa olis syväterävyysalue saanu olla koko lehden alalla, tokassa ja kolmannessakin vähän enemmän.
Ei todellakaan kaduta toi ostos, loistoputki.

Aukko tais olla kaikissa muissa paitsi ekassa 3.2, sinäänsä ihan sopiva että tausta sumentuu nätisti mut syväterävyysalue vielä tarpeeks iso ettei kohteeseen osuminen oo ihan hakuammuntaa. ISO seikkaili taivaissa näissäkin, 1250 näyttää olevan kaikissa. Jonkin verran kohinaa noissa oli, blurrailin vähän taustoja ettei se erotu niin hyvin ja pienennetyissä versioissa ei ainakaan häiritse yhtään.

Huhhei, klikkailkaas myös sivupalkin kyselyä! Ja muutenkin saa uutta ulkoasua kommentoida :)

Alla vielä fiksu Ketsuinen, joka tänään muuten hyppäs lampeen upoten sinne kokonaan.
Kaikkia ei oo ollu paikalla ku älyä jaettiin!4 kommenttia:

 1. Ihana tää blogi ! ja tosi kivoja kuvia :) Miten muuten saa tehtyä tuon viimeisenä olevan kuvan, onko siihen jotkut ohjeet ja tehdäänkö se jollakin sivustolla ? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yks tapa on ainakin ladata netistä ohjelma, itellä nyt Easyy GIF Animetor :)
   Ja kiitos!

   Poista
 2. haha mulle tuli ulkoasusta vähän twilight mieleen :D mut kiwwoi kuvia ja toi otsikko oli hm veikee XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi ei :DD
   mutta kiitos :d veikeys on päivän sana!

   Poista