4. kesäkuuta 2013

uusia maisemia
 Lisää uimiskuvia, ei kai sitä tollasilla helteillä oikein muuta voinukaan ku käydä heittämäs tota jorpakkoon ku se kuoli kuumuutee muuten. Nyt tosin turkittomampana sillä on paljon kevyempi olla ja se jaksaa tehäki jotai ilma et läähätää pari sada metri välein maas.  
 Mut tosiaan oltiin taas vähän uusissa maisemissa, käytiin tossa parin-kolmen kilometrin päässä vähä taapertelemassa ja tosiaan paremmin uimassa ku siel on parempi lätäkkö! Ja piristäähän se molempia noi uudet maisemat. 

 Kuvaussaldo ei ollu ehkä ihan parasta, pari ihan kivaa uimakuvaa joo, varsinki tää eka, mut kuvailin tosi paljon muutenki mut ne oli aika onnettomia. Auringon paiste oli tosi hankala ja kova valo ei ollu iha eduks. Ja hyttyset söi! 
Ekasta ja vikasta kuitenkin tykkään, aika perus kuvia mut jotenki kiva tunnelma!
 
 Täs myös edellisestä postauksesta kopioitu pätkä, vähän sellanen fiilis tuli ettei lukijoita kiinosta? Jos kiinostaa ni kakistakaa ulos tai ehdottakaa jotain muuta?
"No ei mut, oli mul asiaakin. Nyt kun noi 100 lukijaa tuli huimasti täyteen - jee kiitti kaikille - ni ajattelin vihdoin järjestää jonkun erikoisemman postauksen, mahtaiskohan lukijoita kiinnostaa arvonta valokuvausaiheisella palkinnolla? :)
Ja miten on, kaikille vaan yks arpa vai useempi eri keinoin ansaittuna? Arvonta avoin vain lukijoille vai sekä lukijoille että anonyymeille?
Osoittakaahan kiinnostuksenne, jos sellaista on!"

6 kommenttia:

 1. jätän kommentin :3


  THE GRAND PRIZE: valokuva nimmarilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etpä olis voinu osuvammi sanoo...:D
   Ehkä tuo joskus lakkaa pomppimast mun silmil...:D

   Poista
  2. mene pois eiku :DDD olet myös urpå :D

   Poista
 2. tosi hienoja kuvia ja ihana toi koira :3 i likeee !

  http://spirited-minttu.blogspot.fi/

  VastaaPoista