8. heinäkuuta 2013

kaikki tekee virhei, mut onneks ne voidaan photoshopata
lempparipemppari!!
tyhmy lintu lens kuvaan keskenkaiken :o
Lähinpä kuvaamaan vaan sillee "jee, kesä, kukkia"-asenteella, mut jos ihan totta puhutaan ni tykkään tosi monista tän postauksen kuvista! Kannattais ehkä vissiin lähtee useemminki ihan tyhjäpäänä liikenteeseen...niinku mulla ikinä oikeesti mitään ideoitaideoita olis. :D
Kaikissa tän postauksen kuvissa on mun mielestä edes jotain positiivista ja se on jo aika hurjaa. Lempparipempparikuva on mun mielestä pitkästä aikaa paras mun ottama kuva! ...vaikken juurikaan oo kuvaillu joo mutta.

Kuvat on kaikki otettu tolla kuuskytmillisellä macrolla, pakko myöntää että se piirtää kyllä tosi kivasti ja värit tulee kuviin jo käsittelemättäkin! Iso huiteli taivaissa taas (800-1250), koska oli niin tuulinen ilma että ois menny ikuisuus osua pitemmällä valotusajalla, jonka pyrin saamaan vähintään 1/1000s, mielummin enemmän. Samaisesta syystä aukko oli kaikissa kuvissa 4.5, kun syväterävyysalue on isompi ni tarkennus osuu varmemmin kohdalleen, vaikka sen uhalla tausta ei välttämättä tuukaan niin nätiksi. Mutta tällasta.

Huudelkaas taas lemppareita sieltä, ja toiveitakin saa esittää postauksien suhteen!
Jep, ne samaiset erikoispostaukset odottelevat tuolla valmistumistaan, ehkä tässä heinäkuun aikana.

6 kommenttia: