15. heinäkuuta 2013

vanhentunu ketsuppi

onnellinen synttärisankari!

virallinen kolme vee rakennekuva!

virallinen kolme vee pääkuva!

ja tietty pakollinen 1v - 2v - 3v vertailu
Oli pakko pyytää kuvausapua ku kuvasaldo näytti tosiaan ylimmän kuvan kaltaselta ku yritin rakkia kuvata. Lenkillähän se antaa asetella ittensä ihan nätisti ja posettaa ilosella ilmeellä, mutta auta armias ku yrität ottaa virallisia vuosikuvia ni toi ei ala. Kuten kuvista huomaa. 
Ekana vuonna yrityshän oli mitä oli, ku ei toi ees osannu seistä ku ei sitä oltu aseteltu tai mitään. En ees tajua miten se voi seistä tollee etujalat kropan alla ja takajalat sisäänpäin kääntyneinä ja näyttää silti ihan iloselta.. :d Ja onpa se hei musta. Kettu kaks veehän sitte omisti ton turkin. Kesällä. Urpo mikä urpo. Onhan se kivan näkönen mut oli se vähän lääh puuh. Kakkosvuonnahan se melkein jakso seistäkin, vähän on kuuma vaan. Ja tän vuodenhan näkee. Sillo ku se suostu seisomaan ni ilme oli ylimmän luokkaa ja sit ku ilme oli ok ni vähä se on lysyssä. Ihan sama.

Hauskasti muuten näkee mun mieltymykset kuvanmuokkaukseen...vihree - sininen - punanen. Eh. Okei pistän  liiallisen punasuuden huonon näytön piikkiin, olin jo tottunu parempaan näyttöön ja käsittelin noi kuvat läppärin näytöltä ni tuli vähän punertava.
Mut onnea Kettu 3v! Ehkä se jo tänä vuonna aikuistuu.

6 kommenttia:

 1. Hieno Kettu, onnea sille! :) Onko sakuissa oikeasti noin huomattava tuo muutos karvan värissä IRL, vai johtuuko tämä ihan vain muokkauksesta? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis onhan tolla toi musta alue pienentyny ja se on vaalentunu huimasti, mut toki muokkauksetki tekee paljon :D Viiminen ei oo ihan vertailukelponen koska tosiaan turkki leikattu ni eri väri ^^

   Poista
 2. Sehän on aivan eri näkööööneeee :o ja hurrrrrrjat onnittelut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siit on tullu iso tyttö jo! :3 ketsuli kiittää!

   Poista