9. elokuuta 2013

merkittäviä kuvia: vuosi 2011

Hippasen kauan on taas kestäny käydä kaikki vuoden 2011 kuvat läpi ja käsitellä ne ja kaikki! Vaikeinta oli tietty valita kuvia niin, ettei postaus kuitenkaan veny kilometrien mittaseks. Mut tässäpä tämä vihdoin.
Varmaan eniten löytyy vuoden 2011 kuvakansioista koirien kuvia. Kettu ja sen sisarukset tapas varsinkin alkuvuodesta tosi usein ja siellä tuli kameraa kannettua. Ja Kettu nyt tietty oli kans kameran edessä paljon. Ylimpänä ehkä onnistunein kuva Ketusta koko vuodelta, valosa ja koira näyttää niin iteltään. Keskimmäisenä Ketun veli, samaa näköä löytyy! Ja alimpana muuten vaan symppis ja kiva kuva Tessusta, ehkä lempparikuva koirakuvista. Vaati tosin aika paljon käsittelyä, sillä pimee metsätie ja valovoimaton objektiivi...no mut siitä tuli kelvollinen!


 Haha, tää oli ihan pakko ottaa mukaan vaikka aikalailla merkityksetön onkin! Törmäsin tähän räpsyyn ihan vaan tossa selaillessa eikä mul oo mitään mielikuvaa et tällasta on edes olemassa. Mut tää on jotenkin niin kesänen.
Nää kuvat reissulta, jolla tuli otettua kyllä hirmu paljon hirmu kivoja kuvia! Auringonlasku ja vesi vaan on niin huippu juttu. Viel joskus ku sais asua meren/järven rannalla. Ja pakko mainita, että kuvat on suht käsittelemättömiä, suoristeltu ja semmosta vaan. Taivas siis ihan oikeesti oli ton värinen. Huippua!

Vuonna 2011 tuli kuvattua myös parit kisat. Ihan lähikisat ja sit kävin kuvaamassa jälleen Suomenratsujen Kuninkaallisissa. Jotenki hienoo huomata, et täl kertaa mul oli jopa valinnan varaa valita noihin kuninkaallisten kuviin jotain! Viimeks jouduin väen vängällä ettii hyvät kuvat, nyt sain oikeesti valita! Alin siks koska jotenki kaunis tunnelma, toisiks alin koska poni on söpö! Ei mitenkään helpot kuvausolosuhteet tonakaan vuonna, mut onnistuneita kuvia enemmän!Kuvasin ylipäätään tosi paljon tona vuonna. Onnistuneita kuvia...nojaa! Olihan siel ihan semi kivoja, mut tosi vähän sellasia ah elämyksiä. Ylempi vaikka laatu on mitä on ja teknisesti ei mikään huippu, mut tykkään tunnelmasta ja ideasta. Ja lintukuvassa on vaan kiva tunnelma.

Vuosi 2011 siis lyhyesti: paljon kuvia, muttei mitään hirmu erityistä?
ps. Huudelkaas lemppareita vaikka?

8 kommenttia: