22. elokuuta 2013

merkittäviä kuvia : vuosi 2012

Voi ei mitkä valinnanvaikeudet 2012 vuoden kuvia selatessa. Vaikka multa erään onnettomuuden vuoks puuttuukin alkuvuoden kuvat, ni silti jouduin tekemään kurjan paljon karsintaa ja paljon mun mielestä kivoja kuvia jää nyt julkaisematta.


Ehdottomasti oltava tämä, ihan vaan koska Siile on paras! Plus koska "villi"eläin ja niin mielenkiintoiset kuvausyritykset väijymisineen.
Mukana myös ennen julkaisemattomia kuvia, sillä tosi paljon löyty sellasia kuvia jotka ei oo blogissa vielä ollu, mut jotka kuitenki aiheutti elämyksen, että tää on saatava tähän postaukseen! Random, mutta kivan sävyinen ja veikee kukkakuva, vielä veikeempi käpynen. Ja tietty pikku pirpana eli Bella, joka vaan on niin symppis!


Yllä kasa kuvia kesälomalta, osa kenties "kaikkien aikojen" lempparikuvia, kuten valkonen kukka ja toi kärpäskuva jajaja...innostuin makroiluista näiden ansiosta! Varsinkin näiden kuvien kohdalla oli tosi iso valinnanvaikeus, sillä tolta viikolta mulla on niiiiin paljon kivoja kuvia. Viimisestä kuvasta en oo ihan varma, että tykkäänkö vai enkö. Kai mä tykkään? 


En tajuu miten multa on voinu jäädä toi vasemman puoleinen pääkuva täysin kadoksiin? Sehän näyttää ihan koirolta! Ja kaikenlisäks edustavalta. Ja sit oon valinnu kaks vee kuvaks jonku huonomman? Logiikka ei oo kunnossa. Ja tietty sitte oikeenpuolinen lumikuva, koska talvi on paras, lumi on paras ja koira tykkää! Plus kerranki onnistunu liikelumikuva.Pari kuvaa kesäloman lopulta, ihan vaan koska auringonnousu ja auringonlasku. Tokassa on omasta mielestä tosi kiva tunnelma ja toi vinous sopii siihe, vaiks oon kuullu koko kuvasta vähän ristiriitasta palautetta.
 


Niuuuu sano koira eikä kamera meinaa pysyy vauhdissa. Mut kuitenki suht onnistunu liikekuva, kerranki sivusta eikä aina edestä päi! Ja lempparihauvakuva myös, syksy + koira ♥ ei kai sitä tarvii selittää?
Loppuun vielä pari tunnelmallista ja mun mielestä kivaa syksyisempää kuvaa. Tykkään ekan värimaailmasta, tokan valosta ja kolmas vaan on...taas syksyä? :D 

Jostain "pienistä" seikoista kyllä huomaa, miten kuvauskalusto on kehittyny parissa vuodessa. Käsittelyvaihe suju huomattavasti helpommin, kun aikaisempien vuosien postauksissa kun kuvia ei tarvi ihan alusta asti ruveta rakentaa. Ylipäätään ehkä kuvaustaidotkin on kehittyny, kun valinnan varaa tosiaan oli ja kuvista suurin osa näyttää jopa ihan kivalta omaan silmään.
Vuosi 2012 tais olla lähinnä luontokuvauksen vuosi. Okei alkuvuonna kuvasin myös tota koiroa jonku verran, mut ne kuvat tosiaan puuttuu. Ja tona vuonna kuvasin myös muutaman "vieraskuvauksen". Mut ponitpa on jääny aika paljon vähemmälle. 

Mutta semmosia, heitelkääpä kommentilla taas! Kertokaa myös haluutteko 2013 vuoden merkittävät kuvat jo tässä vaiheessa vai vasta vuoden lopussa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti