16. syyskuuta 2013

minä tahdon tietää kaiken teidän karkkimaasta

Demoiselle Lapin heitti tosi kivan kuulosella haasteella, joten sen toteutukseen käymme nyt! Haasteen idea on seuraava: laita seitsemän kuvaa kesästäsi ja selitä kuvat vain yhdellä sanalla, ja haasta sen jälkeen seitsemän blogia tekemään sama!

Haaste lähtee eteenpäin seuraaville...en jaksa haastaa ku viis ::D :
Suvi Carita Kristiina
Because it's just me against the world
mä taidan olla ponipoika
HurttaTeam
Bea The Shepherd

Kesä 2013:

kesätukka!

karvakaveri!

vammailu

sukellus!

valokuvaus

auringonlaskut

sänkkärit!
Toisen haasteen sain Suklaatarinoita -nimiseltä blogilta. Tän oon tehny aikasemminkin jo ties kuinka monta kertaa ja on vähän tylsä haaste, joten enpä jaksa haastaa ketään sen erityisemmin enkä edes keksiä kysymyksiä, mut tässä nää vastaukset silti.


» Vastaa haastajan 11 kysymykseen.
» Keksi 11 uutta kysymystä.
» Haasta 11 bloggaajaa, joilla on alle 200 lukijaa.
» Kerro bloggaajille, että olet haastanut heidät.
1. Mitä harrastat? 
No selvästi valokuvausta, sen lisäks ratsastan ja satunnaisesti taiteilen ja soitan pianoa. Ja syömistä tietty?

2. Lempi vuodenaikasi? 
*lempi_vuodenaikasi, ja syksy ♥

3. Lempi koirarotusi? perustele... 
*lempi_koirarotusi, ehdottomasti noi saksanpaimenet vie voiton tässäkin. Oikeantyyppinen toki pitää olla, ei saa perse laahata maata, mutta ulkonäkö natsaa, passelin kokonen (okei ketsuki on pieni mut) ja ylipäätään kaikki vaadittavat ominaisuudet löytyy. Ei pitkäselkäinen, ei lyhyt(/pitkä)jalkainen, ei lyttykuonoinen, ei liian raskas eikä kevyt, pystykorvainen, ei liian lyhyt eikä pitkäkarvanen, ei mainittavaa metsästysviettiä, ei kuolaa, (pitäis, terkkuja taas ketsulle) olla miellyttämisen halua, monipuolinen...joo lista jatkuu!

4. Mitä mieltä olet labradorinnoutajista?
 
Ei varsinaisesti oo koira mun makuun. Okei pahempikin vois olla, mut labbis on kuitenkin raskas, luppakorvainen ja kuolaava ahnepossu ihan näin kärjistetysti. Terveystilannekaan ei oo mikään paras. Noutajat ei oo oikeestaan ikinä kiehtonu ja jos noutajan ottaisin ni se ei todellakaan olis labbis. ...oikeestaan tähän kysymykseen vastaus jatkuu tavallaan seuraavassakin kysymyksessä.

5. Kumpi labradorinnoutajissa, näyttely- vai metsästyslinjainen? perustele...
 
Jos pitäis ottaa omaks, ni en ottais kumpaakaan. Ällöttää miten lihavaks ja löllykäks näyttelylinjaset labbikset on jalostettu. Sinäänsä siis metsästyslinjanen, jotka on vielä ihan koiran näkösiä ja kauniita, mut koska metsästyslinja on metsästyslinja, ni sellanen koira kuuluu metsästävään kotiin ja sitähän mä en voi tarjota. Mut ennemmin kuitenkin metsästys- ku näyttely-, ehdottomasti.

6. Lempi noutajarotusi? perustele...
 
*lempi_noutajarotusi, mietin pitkään sileekarvasen ja novascotiannoutajan välillä. Tollerin monipuolisuus ja miellyttävä ulkonäkö, flätin luonne. Ehkä kuitenkin tolleri!
 
7. Mitä teit eilen?
 
Öö, selvisin kotiin, söin, nukuin, söin, nukuin, katoin ruotsin kielisiä muumeja?

8. Entä tänään?
 
Olin pari tuntii koulussa, tulevaisuus on historiaa.

9. Kissat vai koirat?
 
Ehdottomasti koirat! Paitsi että kissanpennut, mutta ne kasvaa isoiksi, joten koirat.

10. Lempi kouluaineesi?
 
*lempi_kouluaineesi, äidinkieli eiku :d matemaattiset aineet on kivoja, varsinki kemia! Myös ruotsi on jees ja oikeestaan bilsakin on kivaa. Ja psyka.

11. Lempivärisi? 
 
Miten tää on osattu kirjottaa oikein? :D lempiväri on niin onneton kysymys, riippuu nii minkä suhteen lempiväri. Vaatteet, hiukset, auto, talo, silmät...minkä suhteen lempiväri? Huono kysymys.

 

6 kommenttia:

  1. Kiitos haasteesta, mä vaan olen jo kerran tämän tehnyt. :) http://beatheshepherd.blogspot.fi/2013/09/meidan-kesa-kuvina.html

    VastaaPoista
  2. *ruotsinkielisiä.
    Oli ihan pakko, anteeksi.

    VastaaPoista