25. lokakuuta 2013

missä päättyy kauneus?En jaksa ruveta kaikkiin erikseen asetuksia mätkimään, mutta kaikissa ISO1600, 60mm, f2.8 ja valotusaika siinä 1/50-1/400. Ei mitkään otolliset asetukset ja kohinanpoistossa oli kiva tekeminen mut onpahan siedettäviä. Ja kerrankin jotain erilaista kuvattavaa eikä vaan aina Kettua ja kukkia, mistä oon kyllä kuullu. Pitäis enemmän kuvata jotain muuta, mut täällä metsän keskellä ja vaan toi koira mukana se on vähän köyhää.

Seuraavaksi joko jotain vielä syksyistä postausta tai vaihtoehtoisesti kalustopostausta jos jaksan sellaista väsäillä. Riippuu paljolti siitä onks lähiaikoina kuvattavia ilmoja.
Kertokaa toki kaipaatteko paljonkin näitä "muita kuvia"?

6 kommenttia:

 1. Tosi hienoo jos kaivataa muita kuvia mut ei kerrota MITÄ MUUTA!!!! :"D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis haluaako joku muukin kuin minä näitä nimenomaisia muita kuvia, mitä tässä postauksessa on... Jotain muuta kuin koirankarvoja ja luonnon yltiömäistä kauneutta. Siitähän oli kysymys, oliko?

   Poista
  2. juurikin siitä, ja haluaa :d

   Poista
 2. Jes! (Paitsi mikä toi viimeinen kuva on??? Se ei ole kaunis, eikä sen puoleen rumakaan. Se on t.y.l.sä.) Tässä on nyt kolmenlaisia kauniita rumia kuvia. Kahdesta ekasta lähtee se tie, jonka päässä valokuvilla otetaan kantaa ja sanotaan asioita, kaks seuraavaa johtaa taidekuviin (, joilla niilläkin on sanoma?) ja se toisiks viimeinen on jotain siltä siltä väliltä. Hyvähyvähyvä!
  LISÄÄ...
  (ps. erityisesti näihin kuviin EI sovi pyöristetyt reunat.)

  Mä en oikein tiedä mistä tykkään eniten. Tuo harmaahan on ihan mun silmään tehty ;) , mutta tuo sammal lasinsiruilla puhuttelee mua. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viimene kuva on todiste siit miten hankalat kuvausolosuhteet ku oli noin pimeetä!

   Poista