24. joulukuuta 2013

kaksikymmentäneljä

Okei, mä en vaan pysty :D
Huinisin muualla viime päivät ja kaiken näköstä muutakin on ollu, joten multa jää kolme luukkua toteuttamatta. Mielummin jätän ne tekemättä, ku väännän niihin väkisin jotain turhaa, joka ei kiinnosta mua eikä ketään muutakaan. Yleisesti ottaen joulukalenterista saa heittää palautetta, oliko täys kaaos vai jotain hyvääkin? Alunperin mun oli tarkotus saada aikaseks enemmän sisällöllisiä postauksia, mutta nyt kävi näin.

Mutta tällee joulun kunniaks päätin koota 12 lempparikuvaa vuodelta 2013, yks joka kuukaudelta. Haastan toki muutkin tekemään tän/jonkinlaisen tän tyylisen, saa ehdottomasti linkitellä alapuolelle!


tammikuu

helmikuu

maaliskuu

huhtikuu

toukokuu

kesäkuu

heinäkuu

elokuu

syyskuu

lokakuu

marraskuu

joulukuu

Tietyistä syistä (mm. ajanpuute, pimeys ja lumettomuus, joulumielettömyys) erityistä joulukuvaa ei tule. Mutta iloiset joulut kaikille lukijoille ja muille silti!

ps. muistittehan katsoa Lumiukon?

6 kommenttia:

 1. Äänestän vuoden kuvaksi toukokuuta. Tammikuusta ja lokakuusta löytyy perintöprinsessat. Helimikuu lienee lehdistön ihannetyttö. (Ja vähemmilläkin koirilla olis voinu vuosipostauksen ehkä suorittaa...)

  VastaaPoista
 2. en tajuu mitä hienoa on marraskuun kohisevassa ja tummassa kuvassa, mutta kaikki muut on AIVAN UPEITA! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä tykkään sen tunnelmasta. ...ja ku valinnan varaa oli ainakin kahdelta eri kuvauskerralta pimeitä ja kohisevia kuvia :D
   mutta kiitän!

   Poista