23. tammikuuta 2014

jäätyneiden kaupunki

Vähän suota, paljon pakkasta ja hölmö lumihullukoira. (ja joku muu viskomassa sille lunta).
Ei kai sitä muuta tarvita onnistuneeseen iltapäivään.

ISO 1600, 50mm, f/3.2 & 1/1000 - 1/320. Vähän valkotasapainon korjausta, kontrastia ja väriä. Harmittaa vähän, ettei tullu otettua enempää kuvia "paremmalle" taivaalle päin.

Kuvaehdotuksia edelliseen saa ja pitää antaa!

10 kommenttia:

 1. Ihana taivas! Vika kuva huippu, varmaan lemppari näistä! :)

  VastaaPoista
 2. Kukas juuri taannoin paasasi kuvien ideattomuudesta ;) Noita koirakuvia on jo nähty....riittämiin. Tossa alimassa on ajatusta.

  VastaaPoista
 3. Mul on picasa 3, ymmärrä mua. :'d Teen usein pelkäl automaatiol; lämmitä sävyt yms. Voisin ostaa paremman muokkausohjelman, mutku sit mun tarttis kans oppii käyttää sitä, ettei menis hukkaan. Ja me voitais tosiaan mennä joskus kuvaamaa yhes ja muokattais kans kuvii yhes, ni et oppisin enemmä! Oon inspiroitunu oppimaan, vaikken valokuvaamisesta mitään ammattii haluaiskaan. Se on sellane tunteitten hallintakeino ja itteni ilmaisemista. Lisäks sun pitää kyl opettaa mua käyttää viel vähä enemmä sitä kameraa. Pakko sitäpaitsi nähä muuallakin, kun koulussa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmasissaki on varsin paljo hyvii vaihtoehtoi :)
   Pitäis kyl mennä täs joku päivä, varsinki ku on noin kivat ilmat! Vaiks prelie jälkee, riippue vähä et millane lukujärjestys sul on ni voitais mennä joku arkipäiväki ::)

   Poista
  2. Mul on rento lukkari! Ku otan tt:n puoliks itsenäiseks, ni maanantai vapaa. Torstain pääsen ryhmänohjauksen jälkee vissii ja sillee!!

   Poista
  3. No mul o maanantai vika tunti ja torstai tokavika :d Keskiviikko ja perjantai vapaa :D
   Mut eiköhä me johonki päivää saada mahtumaa pieni valokuvausreissu!

   Poista