2. marraskuuta 2015

linkitä blogisi?

Mun lukulistat tyhjenee tyhjenemistään ja lisää kaipaisin. Mun on pakko rajata blogihaku aikalailla valokuvaus - koirat - hevoset -akselille, sillä oon huomannut, että juuri muita ei tuu luettua. Näissäkään ei toki sytytä mikään tusinablogi, jossa viikosta toiseen jauhetaan samoja treenijuttuja ja postaillaan seuruukuvia tai jolkotellaan kentällä. Valokuvausblogien suhteen olen vähän avoimempi - lähinnä siksi, että valinnan varaa on vähemmän.

Postata ei tarvitse joka päivä, mielummin harvemmin asiaa kuin tyhjänpäiväistä lötinää päivittäin. Tykkään sekä kuvista että tekstistä. Molemmissa arvostan persoonallisuutta (miten ironista....) ja mielenkiintoista, monipuolista sisältöä. Blogin ulkoinen habitus ei sinäänsä ole olennaista, mutta neon-oksennukset aiheuttaa aika usein halun poistua takavasemmalle mahdollisimman pian ja ylipäätään selkeys on ihan suotavaa.

Jos näille kriteereille löytyy mielenkiintoisia blogeja, lisäilen niitä omalle lukulistalleni ja jos koen että muillekin esiteltävää matskua löytyy, niin esittelypostausta on tulossa myöhemmin!
Linkitä siis alle blogisi mielellään pienen kuvauksen kera (linkitä = <*a href="blogisi osoite">Blogisi nimi<*/a> toiminee kunhan poistat tähdet)


muokkaus 2.11. klo 20:00
Kyllä, ihan oikeasti tarkoitan ehtoja, joita laitoin. Agilityn ratapiirrokset ja iänikuiset lenkkeilykuvat menevät samaan kastiin seuruukuvien kanssa. Haluan nähdä muutakin, kun selaan ensimmäisen sivun. Olen avoin kaikelle, mutta jotain on oltava.
Ja hei, jos annan ohjeen miten linkitetään, voitte käyttää sitä. Kiitos.
26 kommenttia:

 1. WauhtiTassut

  Koirablogi jossa kerrotaan kahden + yhden koiran elämästä harrastuksien, arjen ja muun koirahömpän parissa. Kuvia ja videoita löytyy ja kuvauksen saralla yritetään kehittyä jatkuvasti.

  VastaaPoista
 2. Belle Bella's
  Kääpiöpinseri Bellan touhuiluista kertova blogi.

  Photography by Hile
  Ajattelin linkata toisenkin blogini, valokuvausblogin, jonka kuvien aiheina on koirien lisäksi luonto. Postaukset sisältävät lähinnä kuvia, mutta tarkoitus on jatkossa laajentaa postausvalikoimaa myös muuhun valokuvaukseen yms. liittyvään.

  VastaaPoista
 3. http://vellajakumppanit.blogspot.fi/

  Blogissa seikkailee hieman yli 2- vuotias tiibetinspanieli narttu Vella.

  VastaaPoista
 4. TemppuTaituri

  Sekarotuisen koiran blogi, jossa paljon kuvia ja jonkin verran myös valokuvaukseen liittyviä postauksia. Blogissa melko vähän kuulumisia ja enemmän ns. "erikoispostauksia" - käsityöohjeita ja koulutusaiheista ynnä muuta.

  VastaaPoista
 5. Metsän Sudet Koirablogi, tauolta palaillaaa, joten postausta tulee vähän vähemmän.

  Why Should I Worry Enemmän valokuvaus painotteinen, jonne vähemmän tulee tekstiä kuvien sekaan

  VastaaPoista
 6. http://sheltt.blogspot.fi/

  Shetlanninlammaskoiran ja siperianhuskyn touhuilua. Blogissa puhutaan agilitysta, tokosta ja arjen mukanaan tuomista kummallisuuksista. Lähiaikoina blogiin saattaa ehkäpä ilmestyä uusi tuttavuuskin.

  VastaaPoista
 7. Turon blogi

  Blogi seuraa nuoren seropi uroksen arkea ja edesottamuksia.

  VastaaPoista
 8. Tiibettiläisen Tahdissa

  Blogi kertoo nuoren koiraharrastajan elämästä ja arjesta koirien parissa. Blogin pääosassa seikkailee kolme tiibetinspanielia Fiilis, Luumu ja Ymmi.

  VastaaPoista
 9. kakescript

  Kaksi collieta, tällä hetkellä toinen saikkuilee, toinen kasvaa. Arkea kuvattuna just nyt. Mun piti ihan tsiigata, minkälaisia kuvia ja tekstejä oon kirjoitellut viime aikoina :D

  VastaaPoista
 10. XHEARTX . HENRIIKKA

  The reflectors dance above the crosswalk - Yhden nuoren naisen elämän laskut ja nousut.

  Oon ilkimys kun tungen tän linkkini tänne ;D Tykkään kuitenkin kuvien ottamisesta ja editoinnista, niillä otoksilla tota ajatusvirtaani sit maustan aina... Seassa välillä myös lifestylesoopaa, mut harvoin...

  VastaaPoista
 11. BornToBeBeast

  Treeniblogi. Laji suojelu. Postauksissa jälkee, tottista, puruja... enimmäkseen kahta ekaa. Videoita aika paljon.

  VastaaPoista
 12. http://kinkkukansa.blogspot.fi/

  Uunituore blogi, joka kertoo lv-ruunan elämästä ja meidän yhteisestä kehityksestä. Myös valokuvaus kiinnostaa ja toivottavasti myös valokuvia pääsen postailemaan muuatakin kun päätähdestä :)

  VastaaPoista
 13. Bermudan kolmiossa

  18-vuotiaan tytön pitämä valokuvausblogi. Ei tekstiä, pelkkiä kuvia :-)

  VastaaPoista
 14. Always on my mind

  15-vuotiaan tytön hevos-/lifestyleblogi (:

  VastaaPoista
 15. http://www.niinerilaiset.blogspot.fi/

  Kahden persoonallisen popcornivarkaan blogi. Päätähtenä oma harrastuskihara jonka kanssa treenataan tavoitteellisesti agilitya, tokoa ja rallytokoa. Hännänhuippuna maailman pitkäjalkaisin sylieläin, perheen hömppälagotto.

  VastaaPoista
 16. Paimenlauma Neljä enemmän tai vähemmän toisilleen sukua olevaa sekarotuista paimenristeytystä. Monipuolinen, persoonallinen ja aktiivinen blogi, ja hei ratapiirrokset voi aina skipata ;)

  VastaaPoista
 17. Laitetaas nyt meidänkin oma vaikka mielenkiintoisesta en tiedä :D
  http://thedogsofmylife.omasivu.fi>TheDogsOfMyLife

  Pääosassa lähinnä harrastuskoirana toimiva samojedi ja sivullisenaiäkkäämpi sohva hoffi. Löytyy tekstiä ja kuvia

  (En osannut/saannut mitenkään laitettua tota linkkiä ohjeiden mukaan)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://thedogsofmylife.omasivu.fi

   Ei vissiin toimi koko linkki en viittin 3kertaa laittaa

   Poista
 18. Hertta, Kerttu ja Martta

  "Tämä blogi on kertomus kahden sosiaalisen ja vilkkaan kääpiövillakoiratytön sekä 11kk beauceron-juniorin tassuttelusta läpi arjen ilojen ja edesottamuksien. Monipuolisesti erilaisia postauksia kirjoitettuna rennolla otteella ja maustettuna kivoilla kuvilla!"

  Yritän pitää blogin mahdollisimman monipuolisena sisällöltään - sieltä löytyy mm. arkikuulumisia, tietopostauksia, puhelinkuvia ja videoita :)

  VastaaPoista
 19. Kelmit Hukassa

  Kolmen koiran omistajan arkea harrastusten parissa. Postaukset pitkälti kuvapainoitteisia.

  VastaaPoista
 20. IRRATIOMANIA

  Koiramainen valokuvausblogi, valokuvausmainen koirablogi - jotain sinne päin! Höpinää siis sekä valokuvauksesta ja koiriin liitttyvistä aiheista.

  VastaaPoista
 21. P I N S E R I M Ä I S T Ä

  Koiria, paljon kuvia ja vähän jotain uuttakin(, mutta myös niitä agilityoksennuksia ;))

  VastaaPoista
 22. http://sakemannitniilojajalo.blogspot.fi/ kuinkahan tylsä
  mun blogi susta olisi :D Kurkkaa ees :)

  VastaaPoista