15. marraskuuta 2015

miten meni noin niinku omasta mielestä?

No eihän se taas ihan mennyt. Reilu parikymmentä blogia, joista voisin ehkä kuvitella neljää lukevani enemmän kuin kerran. Täähän kuulostaa ihan huikeelta onnistumiselta, mut ei: kaks näistä löytyy jo mun lukulistalta, yhdessä vierailen suht säännöllisesti vilkuilemassa uusia postauksia ja viimeinen on niin tuore blogi, etten vielä osaa ihan juuta ja jaata sanoa. Ja siis jos tämä uutuus osoittautuu epäkelvoiksi oli postauksen saldo ihan ihka-aito nolla.

Haluan kuitenkin esitellä näistä neljästä kaksi blogia ja mainita muutkin. Niissä on molemmissa oma persoonallinen tyylinsä varsinkin kuvissa. Niissä on erilaiset, mutta miellyttävät tekstityylit ja erityisesti Paimenlaumalle pitää nostaa hattua hyville mielipidepostauksille. Erilaiset blogit, jotka erottuu tavallisesta massasta.
Näihin pääsette tutustumaan klikkaamalla bannereita alla.

Kaksi muuta sivua ovat Hertan, Kertun ja Martan blogi, jossa tosiaan tulee aina silloin tällöin käytyä tsekkailemassa uudet postaukset - lähinnä pintapuolisesti, mutta käynpähän kuitenkin. Uutena tuttavuutena haluan mainita Kinkkukansan - vai Just my little princen? Toivottavasti Kinkkukansa, koska onhan se nyt sata kertaa hauskempi ja persoonallisempi. Teksteissä on kivasti huumoria eikä kuvissakaan valittamista. Toivottavasti tyyli säilyy, sillä mun lukulistalla on ihan liian vähän heppablogeja.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti