26. marraskuuta 2015

valkoinen huntusi on tahrittu taas

 
Joo, meillekin tuli lunta ja joo sepä tais sulaakin jo, joten jos "hyvin" käy niin tässäpä on tämän vuoden ainoat lumikuvat. Ehkä sit ens vuoden puolella enemmän kun lumi tulee tammikuussa ja sulaa sitte ehkä just ja just juhannukseks.
Mun piti ottaa muitakin kuvia, kun koirakuvia, mut jotenkin se vaan meni taas siihen samaan. Tosin sain ihan kivojakin kuvia. Tai antakaa edes vähän armoa, muutakin kun koira seisoo/istuu/makaa ja tausta vaihtuu.

Tällä hetkellä pohdinnan alla on joulukalenterin tilanne (joo, oon ajoissa, onhan tässä vielä aikaa). Mietin ensin kuva päivässä -kalenteria, mutta se menee uskomattoman tylsäks aivan varmasti. En kuitenkaan saa niin montaa kuvaa raavittua kasaan vaan menee pakkopullaks ja luukkuja jää väliin. Toki mulla ois pieni idea noin niinkun kuvankäsittely-kalenterista, mutta mahtaakohan ideat riittää siihenkään. Vaihtoehtoina ois toki jokatoinenpäivä-kalenteri tai adventtikalenteri.
Mielipiteitä ja ideoita voi toki heitellä tänne suuntaan, vaikka joka toinen tuntuu näinä päivinä tuskailevan joulukalenterin toteutuksen kanssa ja loppujen lopuks meillä on vaan miljoonia toisiaan toistavia, tylsiä kalentereita... ehkä en sorru samaan ja jätän kalenterin tänäkin vuonna väliin?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti