19. joulukuuta 2015

19Lokakuun kuvasaldosta huomaa, että oonpas muuten ehtiny kotiutua jo tovin, koska sitä valinnanvaraa muuten oli. Ja joo, en osannu päättää, mutta sentään vaan kolme kuvaa. Ylin piski kuva ehkä lähinnä sen takia, etten saanu sitä aikanaan julkastua blogissa, mutta tykkään siitä silti. Joskin sain jostain syystä Ketun näyttämään lähinnä mielipuoliselta ja alkuperäinen rajaus ei anna anteeksi eikä anna rajata kuvaa suoraksi. Joskin tykkään siitä enemmän ehkä vinona.

Kakkoskuva, koska se on tän syksyn paras syksykuva, siinä on superit värit, se on nätti, eroaa normaaleista lehtikuvista edes jotenkin. Tykkään siitä.

Alimpana oikein ylpeyden aihe, toisille kuva, toisille koni. Hevoskuvia on blogissa ollu luvattoman vähän, mutta kun harvemmin ne siellä tarhassa möllöttäessään edustaa ja tuttujen ratsastuskuvia en halua tänne jakaa enkä vieraita oo käyny kuvaamassa, niin valinnanvara käy vähiin. Ohjasajossa voi kuitenkin rajata ajajan pois ja vielä kun valo osuu kivasti niin mikäs sen parempaa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti