24. joulukuuta 2015

24 - KILPAILU

Ihan näin alkuun on syytä antaa hurjan isot apolodit, sillä mä olen selättänyt ensimmäisen kerran joulukalenterin: jokaikisessä luukussa on luvattua sisältöä, ne on ajoissa, kaikki samaan kellon aikaan julkaistuja ja niitä on jokapäivä. En julkaissut yhtään takautuvasti, vaan kaikki on tehty etukäteen ja jopa suurin osa ajan kanssa! Loppuvuonnahan mun ei siis tarvitse postata yhtään mitään?
Kätten taputukset myös muille niille, jotka joulukalenteriuraksta ovat kunnialla selvinneet!

Joulun kunniaksi ajattelin järjestää pienen kilpailun ja tottakai, koska koko joulukuu on rämmitty läpi kuvankäsittelyjuttuja, liittyy kilpailukin siihen. Tarkoituksena on postata ennen-jälkeen kuva kommenttiboksiin (voit jakaa kuvan esimerkiksi imgur.com -palvelun tmv. kautta), lisätä mukaan ainakin yksi kommentti tämän vuoden joulukalenterista (koska haluan tietää mitä mieltä kalenterista ollaan oltu, mitä hyvää, mitä huonoa, mitä vaan!) ja muistattehan lisätä mukaan vielä sähköpostin, jotta saan yhteyden voittajaan aikanaan!

Osallistumisaikaa on ruhtinaallisesti sunnuntaihin 31.1. klo 12:00 asti, jonka jälkeen päätän voittajan ja olen yhteydessä häneen. Voittajan on vastattava sähköpostiinsa viikon kuluessa tai titteli siirtyy toiseksi parhaalle. Palkinto on vielä yllätys, mutta luvassa on jotain mukavaa, mahdollisesti ihan räätälöitynä voittajan mieltymyksien mukaisesti.
Pidätän oikeuden julkaista voittajan kuvan blogissani ja mahdollisesti muitakin onnistuneita suorituksia.

Kysykää jos on kysyttävää!

4 kommenttia:

 1. No minäpä laitan tähän vaikka tämän kuvan https://www.flickr.com/photos/132172140@N02/23560179794/in/dateposted/

  Toivottavasti näkyy linkistä, jos ei näy niin kuva pitäis näkyä flickristä, käyttäjällä matleenaemilia.

  Joulukalenteri oli tosi onnistunut! Jotkut luukut oli melko tylsiä, mutta eipä sitä voi edellyttääkään että joka päivä jaksaisit kirjoittaa kunnon postausta. Itse en edes lähtenyt yrittämään joulukalenteria, ei olisi aika kyllä riittänyt.

  emppu_98@windowslive.com

  VastaaPoista
 2. http://ajanhukkaa.kuvat.fi/kuvat/2016/el%C3%A4imet/talvi/ennen-j%C3%A4lkeen.jpg

  Tykkäsin joulukalenterista tosi paljon! Etenkin kuvanmuokkauspostaukset olivat tosi kivoja! Myöskin oli kiva nähdä omia suosikkikuviasi ja sellaisia joita et blogissa aikaisemmin ollut julkaissut.

  emilia.lamponen@gmail.com

  VastaaPoista