28. helmikuuta 2016

28.02.2016 - Goodwill Riders, estekilpailut

Vihdoin mä tein jotain, enkä vaan puhunut. Pakkasin kamppeet autoon ja huristelin Vahannan ratsastuskoulun maneesille, jossa Goodwill Riders järjesti 1-tason estekisat. Hyvin suurista henkisistä taisteluista johtuen pääsin sängystä ylös liian myöhään ja missasin ekat ratsukot.

Valaistusolosuhteet oli maneeseille tunnetusti haastavat ja ISOa joutu heittämään ihan reilusti ylös, joka näkyy kyllä kohinana. Eikä se tulos nyt muutenkaan ollut mitenkään erinoimaista, onneks kisoissa oli paljon valkoisia hevoseläimiä, jotka edustivat valo-olosuhteissa huomattavasti paremmin. Voisin kuitenkin väittää, että ainakin suurimmasta osasta ratsukoita sain kaivettua RAW-kuvauksen ja rankan pienentämisen myötä ainakin yhden onnistuneen otoksen, jos joku kilpailijoista nyt tänne eksyy, niin kuvia omasta suorituksesta (tai naamasuttaamattomia versioita alla olevista kuvista) voi kysellä sähköpostitse.

Alla kuitenkin osa päivän saldosta, paljon kimoja poniineja, joskin yritin kaapia mukaan muitakin.. :D
 


10 kommenttia:

 1. Tiedätkö mikä tuon kolmanneksi viimeisimmän kuvan ratsun nimi on? Näyttää tosi paljon etsimältäni kauan kadoksissa olleelta hevoselta :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistaakseni on nimeltään Violet G. :)

   Poista
  2. No voih, sitten ei ole sama hevonen kyseessä :(

   Poista
  3. Toivottavasti löydät vielä etsimäsi :)

   Poista
 2. Voi että, onpas sun blogi täynnä ihania kuvia!

  VastaaPoista