20. helmikuuta 2016

... ja kolmannelle villasukat!

Oon kovin pahoillani, jos nyt tulit etsimään niitä iänikuisia koirakuvia tai jotain loskapskakuvia. Tää on nyt vähän tämmönen "koska voin"-postaus, jossa tahdon esitellä viime aikoina aikaansaamiani luomuksia. Viimeisen vuoden aikana oon kuluttanut kutomiseen varmaan noin kahdeksan kertaa niin paljon aikaa kuin valokuvaamiseen. Ja enemmän rahaakin, joka sinällään on aika hieno saavutus! Kävin jopa käsityömessuilla enkä kuva&kameramessuilla :D

Pahoittelen "valtavaa" panostusta valokuviin, sattuu ihan omaankin sieluun, mutta menkööt, kun sisätilan valaistus on mitä on, seinät on ruman väriset, matto on ruma, varjot on rumia, jalat on aina hassusti ja en jaksanu edes lisävaloa kaivaa. Halusin vaan ylpeänä esitellä mitä oon saanu aikaan, tai ainakin murto-osan niistä.

Röyhkeästi haluan myös mainita, että iso osa sukista on edelleen vailla kotia ja jos varpaita paleltaa niin nakkaa sähköpostia niin katsellaan mitä voidaan asialle tehdä. Teen myös toiveiden mukaisia villasukkia, jostain syystä kun omistaa jo ainakin kakskyt paria niin ei tarvis tehdä itselle enää ainoitakaan lisää... Kaikki lähtee pilkkahinnalla, pääasia että saa omansa pois ja eroon sukista!

ps. Ootteko kiinnostunut näkemään lisää sukkia, sukkien edistymistä, mitään? Voisin tosin luvata edustavammat kuvat......4 kommenttia:

 1. Mikset laittanut kuvaa sun upeista pesukarhuluomuksista, eiks ne oo jo aika protasoa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä, mut en jaksanu ettiä mistään kuvaa.. :D8

   Poista
 2. Ihania sukkia! Eritoten nuo harmaat ylhäällä. <3

  VastaaPoista